Scroll Top

COPYRIGHT

Hier vindt u de copyright verklaring van Denise Gielen Fotografie. Deze verklaring is van toepassing alle content, verspreid via de volgende kanalen:

Alle teksten, beeldmateriaal en andere vormen van content op bovengenoemde kanalen en de wijze waarop deze getoond worden vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom.

De inhoud van bovengenoemde kanalen mag niet worden gekopieerd, gedistribueerd of veranderd, noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website of andere vormen van media, zoals social media, zonder nadrukkelijke en expliciet verleende toestemming van de eigenaar, Denise van der Boom – Gielen.

Hierop zijn enkele uitzonderingen van toepassing.

Toegestaan is het volgende:

  • Het retweeten van tweets van Denise Gielen, ook al bevatten deze beschermd materiaal, zonder het aanbrengen van wijzigingen in de oorspronkelijke tweet.
  • Het delen van een Facebook post op Facebook, zonder wijzigingen aan te brengen in de oorspronkelijke post.
  • Het delen van een link naar een van de bovengenoemde kanalen, met duidelijke vermelding van de bron en zonder beschermd materiaal te downloaden en te herplaatsen.

Niet toegestaan is het volgende:

  • Het ‘reposten’ van beeldmateriaal, waarbij het materiaal eerst gedownload wordt van een van bovengenoemde kanalen.
  • Het bewerken van geplaatst materiaal op bovengenoemde kanalen, waarbij het materiaal eerst gedownload wordt.
  • Het verspreiden van materiaal zonder dat hierbij de eigenaar op de hoogte gesteld wordt en zonder dat de eigenaar expliciet vermeld wordt.

Denise Gielen heeft gestreefd naar een website die een uitgebreid kijkje geeft in het portfolio van Denise Gielen. Wij vragen echter uw begrip voor ons standpunt, dat Denise Gielen Fotografie haar intellectueel eigendom, waaronder begrepen auteursrechten, copyright en andere rechten, moet beschermen. Door middel van deze website wordt geen toestemming verleend tot het gebruik van intellectueel eigendom van Denise Gielen Fotografie.

Bij overtreding van deze rechten ziet Denise Gielen Fotografie zich genoodzaakt juridische stappen te ondernemen en de kosten hiervoor te verhalen op de schender van de rechten.

Bezoek aan deze website zonder nadere afspraken impliceert instemming met het bovenstaande.

Denise Gielen Fotografie behoudt zich ten alle tijde het recht bovengenoemde bepalingen aan te passen, indien daarvoor de noodzaak zich voordoet.

Voor meer informatie omtrent het copyright of auteursrecht verwijzen wij u graag door naar de website van de Nederlandse Overheid, overheid.nl, waar de wetten omtrent het auteursrecht verder uitgelegd staan.