Scroll Top

OVER MIJ

Ik ben Denise, afkomstig uit Flevoland, opgegroeid op een akkerbouwbedrijf en in een landschap waarin altijd wel iets moois te ontdekken valt. Mijn passie voor fotografie is ontstaan doordat ik al dat moois om mij heen graag wilde vastleggen.

Fotografie uit Flevoland en omstreken

Inmiddels leg ik mij voor het grootste gedeelte toe op natuurfotografie en agrarische fotografie, maar ook voor portretfotografie draai ik mijn hand niet om. In mijn vrije tijd ben ik regelmatig in de natuur te vinden, waarbij de Oostvaardersplassen vanwege zijn diversiteit wel favoriet is. Maar ik ontdek graag nieuwe gebieden, zowel in Nederland als in het buitenland.

Op mijn website vind je vele fotoseries, gemaakt op diverse locaties. Uiteraard worden deze regelmatig aangevuld met nieuwe series. Wil je op de hoogte blijven? Volg mij dan op Facebook of Twitter (@denisegielen).

Wil je meer informatie of direct een opdracht plaatsen? Neem dan contact op via het contactformulier of rechtstreeks via info@denisegielen.nl

Agrifoto

Naast mijn eigen website ben ik nauw betrokken bij de website Agrifoto.nl.

Agrifoto is een agrarische website waarop gastfotografen en fotografen van Agrifoto, waaronder ikzelf, agrarische fotoseries en video’s plaatsen. Mijn agrarische werk is op deze website te bewonderen.

De website Agrifoto.nl heeft geen winstoogmerk en heeft enkel tot doel het in beeld brengen van de agrarische sector in Nederland en het buitenland.

Neem eens een kijkje op deze website en laat u verrassen door de diversiteit aan beeldmateriaal op deze site.